Rockfon opnår reduktion af CO2-udledning på tværs af 65 produktvarianter

27. august 2024

Overordnet har produktvarianterne en reduceret emission tilsammen for 60 procent af det årlige salg i Europa.

Rockfon fabriksvarelager

Rockfon, en del af ROCKWOOL Group, er glade for at kunne annoncere en gennemsnitlig reduktion på 22 procent i GWP (Global Warming Potential) på 65 af sine akustiske væg- og loftproduktvarianter, med op til 40 procent på udvalgte produkter. Forbedringen er et resultat af de opgraderede teknologier i en hovedproduktionslinje på tværs af bl.a .

Disse reduktioner er beregnet på tværs af GWP-værdien af produktvarianterne sammenlignet med en 2019 baseline. De betragter Product Stage-modulet i en Cradle-to-Gate-model og inkluderer følgende livscyklusstadier: råvareudvinding (A1), transport til producent (A2) og produktfremstilling (A3).

"Emissionsreduktioner fra vores ende påvirker kundens projekt, så det samlet fører til reduktioner på tværs af vores kunders konstruktioner og påvirker i sidste ende industrien som helhed. Den rolle tager vi ikke let på," siger Kasper Sánchez Vibæk, Head of Sustainability & Public Affairs hos Rockfon. "Vores indsats for miljøforbedringer på tværs af vores fremstillings- og forsyningskæder bremses ikke her, og vi arbejder hen imod betydelige fremskridt i de kommende år."

Vores indsats for miljøforbedringer på tværs af vores fremstillings- og forsyningskæder bremses ikke her, og vi arbejder hen imod betydelige fremskridt i de kommende år.

Kasper Sánchez Vibæk

Head of Sustainability & Public Affairs, Rockfon